

MOTOAMERICA SUPERBIKES AT ROAD AMERICA SCHEDULE AND SUPPLEMENTAL REGULATIONS

Friday Broadcast

7:45 am Track Inspection

8:15 am - 8:45 am SportbikeTrackGear.com Junior Cup Practice 1 (30 min)

8:55 am - 9:25 am Twins Cup Practice 1 (30 min) 9:35 am - 10:05 am Supersport Practice 1 (30 min) 10:15 am - 11:00 am HONOS Superbike Practice 1 (45 min) 11:10 am - 11:40 pm Stock 1000 Practice 1 (30 min)

11:50 pm - 12:05 pm Mission Foods King of the Baggers Practice 1 (15 min)

12:15 pm - 12:45 pm Salute to Cycles Parade Laps

1:00 pm - 1:30 pm SportbikeTrackGear.com Junior Cup Qualifying 1 (30 min) **MALivePlus Begins**

1:40 pm - 2:15 pm Supersport Qualifying 1 (35 min) 2:25 pm - 3:10 pm HONOS Superbike Qualifying 1 (45 min) 3:20 pm - 3:50 pm Stock 1000 Qualifying 1 (30 min) 4:00 pm - 4:30 pm Twins Cup Qualifying 1 (30 min)

4:40 pm - 5:05 pm Mission Foods King of the Baggers Qualifying 1 (25 min)

5:15 pm - 6:00 pm Dunlop ECSTAR Suzuki 2-Seat Superbike Rides

Saturday

8:30 am Track Inspection

9:00 am - 9:30 am SportbikeTrackGear.com Junior Cup Qualifying 2 (30 min)

9:40 am - 10:10 am Supersport Qualifying 2 (30 min) 10:20 am - 10:50 am Stock 1000 Qualifying 2 (30 min) 11:00 am - 11:30 am HONOS Superbike Qualifying 2 (30 min) 11:40 pm - 12:10 pm Twins Cup Qualifying 2 (30 min) 12:00 pm - 12:30 pm **Dunlop Paddock Autograph Session**

12:20 pm - 1:00 pm Salute to Cycles Parade Laps

Mission Foods King of the Baggers Qualifying 2 (20 min) 1:00 pm - 1:20 pm

1:30 pm - 1:45 pm SideCar Demo (15 min) 2:10 pm Supersport Race 1 (11 laps)

3:10 pm **HONOS Superbike Race 1 (12 laps)** Live on FS2 4:10 pm SportbikeTrackGear.com Junior Cup Race 1 (7 laps) Delayed on FS2

4:45 pm Twins Cup Race 1 (8 laps)

5:00 pm - 5:45 pm Dunlop ECSTAR Suzuki 2-Seat Superbike Rides

Sunday

7:55 am Track Inspection

8:25 am - 8:40 am SportbikeTrackGear.com Junior Cup Warm Up (15 min) 8:50 am - 9:00 am Mission Foods King of the Baggers Warm Up (15 min)

9:10 am - 9:25 am Supersport Warm Up (15 min) 9:35am - 9:50 am Stock 1000 Warm Up (15 min) 10:00 am - 10:15 am HONOS Superbike Warm Up (15 min)

Salute to Cycles Parade Laps 10:30 pm - 11:00 pm **Dunlop Paddock Autograph Session**

10:50 am - 11:20 am Dunlop ECSTAR Suzuki 2-Seat Superbike Rides

11:30 am Mission Foods King of the Baggers Race (5 laps) 12:10 pm Stock 1000 Race (8 laps)

Supersport Race 2 (11 laps) 2:10 pm SportbikeTrackGear.com Junior Cup Race 2 (7 laps)

HONOS Superbike Race 2 (12 laps) 3:10 pm

Registration

Thursday 8:00 am - 5:00 pm

Friday

7:00 am - 5:00 pm

Saturday

7:00 am - 5:00 pm Sunday

8:00 am - 1:00 pm

Technical Inspection

Thursday

Honos Superbike

Class /Premier

1:00 pm

Supersport

2:00 pm

Junior Cup 3:00 pm

Twins Cup/Stock

1000

4:00 pm

MALivePlus Begins

Live on MAVTV

Live on Facebook

MALivePlus Begins

Delayed FS2

Live on Facebook

Live on MAVTV

Delayed on FS2

Live on FS1

Friday 7:00 am - 8:00 am *No inspections after 8:00 am*

Meetings

Virtual Meeting must be completed by June 7th

Anthony Leather Works Drop off

Sunday 2:00pm- 4:00pm Blue MA Hospitality

Track

Familiarization:

Thursday @ 4:30 pm - 7:00 pm NO SCOOTERS, only bicycle or pedestrian traffic is allowed



1:10 pm

10:20 am - 10:50 am





MOTOAMERICA SUPERBIKES AT ROAD AMERICA SCHEDULE AND SUPPLEMENTAL REGULATIONS



Event and Circuit Information:

MotoAmerica presents the Dunlop Championship at Road America June 11-13 2021 featuring Honos

Superbike Class Class, Supersport, SporbikeTrackGear.com Junior Cup, Twins Cup, Stock 1000, and Mission Foods King of the Baggers Riders

Rules and Regulations:

It is the entrant's responsibility to ensure all crew, riders, and guests comply with all MotoAmerica and AMA regulations, including the team handbook located here: http://www.motoamericaregistration.com/competitor-info/



Officials:

Race Director: Rick Hobbs FIMNA Safety Officer: Dan Argano Rider Representative: Michael Martin



Shipment pick up location: Building west of registration. Thurs-Sun 7:00 am - 7:00 pm

Cost: \$5 per package

Address: Individual Name and Cell Phone Number

N7390 Highway 67 Plymouth, WI, 53073



Registration Location: Bldg. across from gate 6

Registration Deadline: May 28 Credential Request Deadline: Jun 6

Entries, credentials and rider licenses will not be processed at the track. All riders must have a valid 2021 AMA license. All credential requests must be received by this deadline. No post entry credentials allowed. All persons must execute questionnaire and online waiver. No Guest passes allowed, all particpants must be essential crew.



Radio Frequency: 456.8125 MHz (12.5 KHz, CSQ

Squelch, Receive only)

Racing Radios: Tony 404-361-4840

Teams must have one crew member monitoring this "listen only" channel during all on track events. Radios must be presented during tech inspection.



Tech Location: Tech Center

Competitors MUST comply with <u>Health and Sanitation</u> <u>Plan</u>. Competitors will not pass technical inspection if

they do not have a working MyLaps compatible transponder. The transponder used to pass technical inspection must be the transponder used throughout the weekend. Failing to notify MotoAmerica staff of a transponder change may result in loss of lap times while using the unapproved transponder



VP Fuel: Use preorder form

Contact: www.motoamericaregistration.com/fuel

Hours: Thurs, 12:00 - 4:00 pm,

Fri/Sat 7:30 am - 4:00 pm, Sun 7:30 am - 2:00 pm No fuel cans can remain on track property, teams failing to comply will be subject to a fine



Garages: None

Hot Pit Assignments: Released at event

Supply drop off procedure: 15 min deliveries during all

open delivery hours (refer to team handbook)

RV Parking: Cost TBD, contact paddock@motoamerica.com

All teams must supply water barrels or concrete to tie down awnings and structures, no stakes may be used to tie down structures. Teams will be liable to damage to the paddock from stakes or structures tied down inappropriately



Disposal and Recycling: Back center of paddock Participants are required to make use of disposal locations for all waste materials. All spills must be treated immediately and track management must be

advised of all spills. All fuel containers, and tires must be removed from the facility.



Golf Carts Contact: mfrank@roadamerica.com or 800-365-7223 or 920-892-4576

Circuit Rules: Operators must be over 18. Speed limit

is 10mph.

Pit support vehicles must be parked within the teams paddock footprint or at the designated parking area and must display a 2020 MotoAmerica Pit vehicle pass.



Timing and Scoring Screens:

Network Name: MotoAmerica Hot Pits

Password: ROADamerica

Coaxial Locations:

Do not distribute the log in information to fans or guests as increased users may cause the system to slow or stop functioning Teams must provide their own hardware to connect to the timing and scoring feed over coax or wireless network.



Vehicle Staging: Enter gate 6 beginning Wed, Jun 9@ 6:00am RV Parking: \$200 with power only essential

Move-in: Thurs according to group Tune to team channel during move in

Move-out: Sun @ 8:00 pm

Truck Wash: Chad Blanke at 920-254-2086

Vehicle storage: email paddock@motoameria.com



